Ως στόχο το σεβασμό προς το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το κρητικό, έχουν θέσει οι πρόεδροι της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς και ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολος Παπουτσάκης, σε γεύμα που παρατέθηκε την Κυριακή σε γνωστό ξενοδοχείο της Κρήτης, που ανήκει στην ιδιοκτησία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Αντώνη Καράτζη. «Μαζί με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, τον Φανούρη Βατσινά, αποφασίσαμε να έχουμε σλόγκαν “Σεβασμό στο κρητικό Ποδόσφαιρο”. Αυτό είναι ο στόχος από δω και πέρα. Και με την ευκαιρία που είναι παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, θέλουμε να βοηθήσουν την προαναφερόμενη προσπάθεια οι πρόεδροι και οι διοικήσεις των προέδρων των ποδοσφαιρικών ενώσεων της Κρήτης. Μαζί με τον Φανούρη Βατσινά αποφασίσαμε να κάνουμε παρόμοια πρόταση και στη Σούπερ Λίγκα . “Σεβασμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο”», ήταν οι χαρακτηριστικές κουβέντες του κ. Παπουτσάκη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

Απόστολος Παπουτσάκης (Εργοτέλης): «Σας καλωσορίζουμε όλους στη σημερινή εκδήλωση. Ευχαριστούμε το κ. Αντώνη Καράτζη για τη φιλοξενία που μας προσφέρει. Συνεπής στη συνάντηση που είχαμε στον ίδιο χώρο, στις 13-10-2007, όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά και επισημάναμε ότι αρχίζει μια νέα εποχή. Από τότε έχει γίνει σημαντική πρόοδος, χάρη στη σοβαρή δουλειά που έγινε και από τις δύο πλευρές. Μαζί με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, τον Φανούρη Βατσινά, αποφασίσαμε να έχουμε σλόγκαν «Σεβασμό στο κρητικό ποδόσφαιρο». Αυτό είναι ο στόχος από δω και πέρα. Και με την ευκαιρία που είναι παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, θέλουμε να βοηθήσουν την προαναφερόμενη προσπάθεια οι πρόεδροι και οι διοικήσεις των προέδρων των ποδοσφαιρικών ενώσεων της Κρήτης. Μαζί με το κ. Φανούρη Βατσινά αποφασίσαμε να κάνουμε παρόμοια πρόταση και στη Σούπερ Λίγκα. «Σεβασμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Φανούρης Βατσινάς (ΟΦΗ): «Πριν από μερικούς μήνες ήματαν στον ίδιο χώρο, αλλά καθόμασταν με άλλον τρόπο. Τότε, κοιτάζαμε προς τη θάλασσα, ίσως γιατί δεν μπορούσαμε να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον. Από τότε προχωρήσαμε και, σταθεροί στη θέση που είχαμε εκφράσει τότε, για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, όπου θα κυριαρχεί ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των δύο ομάδων. Εμείς, πέρα από το σλόγκαν που έχουμε, όπως σας ενημέρωσε σχετικά ο κ. Παπουτσάκης, «Σεβασμός στο κρητικό ποδόσφαιρο», θα κάνουμε πρόταση στη Σούπερ Λίγκα να καθιερώσει το σλόγκαν «Σεβασμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Θέλω να ευχαριστήσω το κ. Παπουτσάκη και το κ. Καράτζη για την πρωτοβουλία που πήραν και έχουμε σήμερα τη δεύτερη συνάντηση, με στόχο να προχωρήσουμε μαζί στο ξεκίνημα μιας άλλης εποχής. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κ. Καράτζη και τους συνεργάτες του για την άψογη φιλοξενία».

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου