Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League, το 2007. Όπως ανακοίνωσε η UEFA και μετέδωσε πρώτος ο SuperΣΠΟΡ FM 94,6 το «στολίδι» του Αμαρουσίου θα φιλοξενήσει σε δυο χρόνια τον μεγαλύτερο αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από το 1994. Η απόφαση πάρθηκε στην πρωτεύουσα της Εσθονίας, Ταλίν, όπου συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το 1983, το ΟΑΚΑ είχε φιλοξενήσει για πρώτη φορά τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, όταν το Αμβούργο είχε πάρει τη νίκη επί της Γιουβέντους, με 1-0. Έντεκα χρόνια μετά, το 1994, έγινε ο δεύτερος τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (Champions League πια), στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τότε, η Μιλάν είχε επικρατήσει άνετα της Μπαρτσελόνα, με 4-0

Ο τελικός του Champions League, το 2006 θα γίνει στο "Στάντ Ντε Φρανς", στο Παρίσι. Όσον αφορά στους τελικούς του Κυπέλλου UEFA το 2006 και το 2007, αυτοί θα φιλοξενηθούν στο "Φίλιπς Στάντιον", της Αιντχόφεν και στο "Χαμπτεν Πάρκ", της Γλασκώβης, αντίστοιχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube