Ο μέσος του Αρη θα βρεθεί και πάλι στο κρεβάτι του πόνου, καθώς, υπέστη υποτροπή σε είδη υπάρχουσα θλάση στον μηρό, η οποία θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τρεις βδομάδες.
Ο 30χρόνος, πρώην άσσος της Προοδευτικής, είχε επιστρέψει στους αγώνες στο ματς με την Κέρκυρα, στο οποίο και σκόραρε. Η τύχη, όμως, του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και του επιφύλασσε εκ νέου απουσία από τους πολύ σημαντικούς αγώνες του Αρη με Κέρκυρα για το Πρωτάθλημα και Ξάνθη για το Κύπελλο, ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Κολτσίδας.
Αύριο, είναι σημαντική μέρα για τον Αρη, καθώς θα εκδικαστεί από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ για την τιμωρία του Κουεμάχα, που αποβλήθηκε στον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη. Την πλευρά του Αρη θα εκπροσωπήσει ο κ. Αγγελάκης, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει το βίντεο του παιχνιδιού.
Τέλος, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει τον κόσμο δίπλα της στον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Για να πραγματοποιηθεί αυτό θα χρησιμοποιήσει φθηνά εισιτήρια τα οποία θα ξεκινούν από 10 ευρώ, με σκοπό να γεμίσει το Κλεάνθης Βικελίδης.
Επιμέλεια:Γιώργος Σμυράκης