Ο Γκόρντον Χέρμπερτ άφησε τη Θεσσαλονίκη για να μεταβεί στο Ελσίνκι και δύσκολα θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Όμως, ο Καναδός τεχνικός του Άρη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων». Ο πρώην τεχνικός της Ορτέζ μοίρασε δώρα στον ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό του «αυτοκράτορα». Ο 46χρονος τεχνικός χάρισε από ένα καναδέζικο ουίσκι στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες ανθοδέσμες και κρασί.

Την Πέμπτη αναχώρησαν για τις πατρίδες τους οι Ρεισόν Τέρι, Ντάριους Ουάσιγκτον και Τζερεμάια Μάσεϊ. Πάντως, κανένας δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες, θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στο Αλεξάνδρειο, υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Νικολαϊδη.

Οσον αφορά τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Γκόρντον Χέρμπερτ, ίσως να είναι ο Αντρέα Ματσόν, που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τη Φορτιτούντο Μπολόνια και να επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτρου-Λονγκ: «Ενθουσιασμένος με αυτό που χτίζει και δημιουργεί ο ΠΑΟΚ»

Η αντίπαλος της Εθνικής Παίδων στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U16

ΠΑΟΚ: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Αλεξάντερ, Μήτρου-Λονγκ και Χάτζινς

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!