Στους δεσμούς που έχει με την ΑΕΚ, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει το Μαρούσι τη φετινή χρονιά, αναφέρθηκε ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς. Χωρίς τον Καράγκουτη οι «κιτρινόμαυροι»


Δύσκολες θα είναι οι στιγμές το απόγευμα του Σαββάτου, για τον Μπλάγκοντα Σέκουλιτς, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα για πρώτη φορά. Σε δηλώσεις του ο άσος του Αμαρουσίου, υπογράμμισε ότι δεν ξεχνάει τους δεσμούς που έχει με την παλιά του ομάδα, ωστόσο είναι επαγγελματίας και θα κοιτάξει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα στην οποία τώρα ανήκει.

«Συμβαίνουν αυτά στο επαγγελματικό μπάσκετ και είμαι προετοιμασμένος να τα αντιμετωπίσω», είπε ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα που πέρυσι μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και γι` αυτό έχω δεσμούς μαζί της. Τους ξεχνάω όμως όση ώρα διαρκεί το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε την νίκη γιατί είναι θα είναι σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουμε. Χαίρομαι επίσης γιατί θα παίξουμε στο νέο μεγάλο γήπεδο που θα βοηθήσει τον κόσμο να ευχαριστηθεί δυο πολύ καλές ομάδες».

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά της ομάδας, οι Σπανούλης και Κολώκας θα δώσουν τελικά το παρόν στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, αφού έθεσαν εαυτόν στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο διεθνής πλέι-μέικερ του Αμαρουσίου, ταλαιπωρούνταν από ένα διάστρεμμα ενώ ο Κολώκας είχε ίωση. Μοναδικός απών από την αποστολή θα είναι ο Γιώργος Καράγκουτης, ο οποίος υποβλήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε σε αρθροσκόπηση.

*Στο κλειστό του Γαλατσίου θα βρεθούν και φίλαθλοι του Αμαρουσίου, προκειμένου να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!