Με τη φανέλα του Αρη, για τα επόμενα δύο χρόνια, θα συνεχίζει να αγωνίζεται, ο Ντιόγκο Σιστόν, ο οποίος τα βρήκε με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» την Τρίτη. Όπως όλα δείχνουν, παρελθόν θα αποτελέσει ο Ρονάλντο Γκιάρο, καθώς οι απαιτήσεις που ζητάει ο Βραζιλιάνος κρίνονται υπέρογκες από τη διοίκηση. Μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα ανανέωσης με τον Χαβίτο.

Σιστόν για δύο χρόνια

Οι ιθύνοντες του Αρη, μετά τις καλές εμφανίσεις που έκανε ο Ντιόγκο Σιστόν τη φετινή χρονιά, αποφάσισαν να κρατήσουν τον Ισπανό στην ομάδα. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν εύκολα και ο Σιστόν θα φορά για ακόμα δύο χρόνια τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Αποχωρεί ο Ρονάλντο

Όπως όλα δείχνουν, ο Ρολάντο Γκιάρο θα αποχωρήσει από τον Αρη. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ζήτησε να αμείβεται με 450.000 ευρώ, όμως η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, δεν είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό, δίνοντάς του 100.000 λιγότερα από αυτά που ζήτησε.

Ξεκαθαρίζει για Χαβίτο

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης, θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με το Χαβίτο, για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή θα φύγει από τον Αρη.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης