Τη δυνατότητα στους φιλάθλους του συλλόγου να αγοράσουν ένα κοινό εισιτήριο διαρκείας που θα ισχύει για την ομάδα ποδοσφαίρου, την ομάδα μπάσκετ και την ομάδα βόλεϊ του Άρη δίνουν οι διοικήσεις των «κιτρίνων».

«Τώρα όλοι οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τον Άρη, να έρθουν κοντά και στις τρεις μεγάλες ομάδες του συλλόγου και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν μία σημαντική έκπτωση της τάξης των 90 ευρώ. Το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας θα κοστίζει 570 ευρώ και θα δίνει πρόσβαση στη Θύρα 2 του Κλεάνθης Βικελίδης και στις Θύρες 7,8,9,10 του Αλεξάνδρειου Μελάθρου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ασφαλώς θα τεθούν σε κυκλοφορία και εισιτήρια διαρκείας αποκλειστικά για τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Λεπτομέρειες για τις τιμές ανά θύρα υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρίνων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Αναμονή για τις επιστροφές των τραυματιών - Στο τέλος ο απολογισμός»

Νικολακόπουλος: «Η επιστροφή του Ταρέμι στα γκολ και η πέραση που έχει ο Πιρόλα στην Ιταλία»

ΑΕΚ: Επιστρέφει στις προπονήσεις και στρέφει το βλέμμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Το ερωτηματικό με Ρότα

Νέο δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Πιρόλα

Έξι ομάδες από Τουρκία και Ισπανία θέλουν τον Μορόν!

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις επιστροφές - Το πλάνο Λουτσέσκου ενόψει playoffs και τελικού Κυπέλλου

ΑΕΚ: Αγωνία για Ρότα, επιστρέφει ο Βάργκα – «Γεμίζουν» ξανά τα Σπάτα ενόψει playoffs

Ολυμπιακός: «Ελληνικός κορμός» στο προσκήνιο – Τα πλάνα για μεταγραφές, αποχωρήσεις και επιστροφές

Τσανάκας: «Έστειλε μήνυμα τίτλου ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του παίκτες που έφεραν το πρωτάθλημα του 2024»

TAGS: Άρης