Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Ο Πορτογάλος άσος φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και του πρωταθλήματος Αγγλίας, σημειώνοντας 42 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι εμφανίσεις του 23χρονου άσου προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και οι άνθρωποί της είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 100 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να τον φέρουν στην ομάδα τους.

«Το μέλλον μου θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, τόσο ο σύλλογος όσο και εγώ», δήλωσε ο Ρονάλντο στην εφημερίδα «The Sun» και συνέχισε: «Σαφώς και θέλω να βρίσκομαι εδώ την επόμενη σεζόν. Ναι, θέλω να μείνω. Παίζω πέντε χρόνια για την ομάδα αυτή και μ’ αρέσει να μείνω εδώ. Οι παίκτες είναι φανταστικοί, η ατμόσφαιρα απίστευτη και το επιτελείο της ομάδας εξαιρετικό. Αυτοί είναι άλλωστε και οι λόγοι για τους οποίους θέλω να μείνω. Φέτος κατακτήσαμε τα πιο σημαντικά τρόπαια. Θέλω να το ξανακάνω και του χρόνου, αν και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Θέλω να μείνω. Νιώθω ευτυχισμένος στο σύλλογο. Παίρνουμε τρόπαια, οι άνθρωποι είναι φιλικοί, οι φίλαθλοι της ομάδας καταπληκτικοί. Είναι όλα πολύ καλά».

Ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε και στην κριτική που είχε δεχτεί στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Αγγλία, για τους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006. «Μετά από δύο χρόνια, οι Άγγλοι είναι φιλικοί απέναντί μου. Μου αρέσει να παίζω στην Αγγλία, αλλά κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον».

Κλείνοντας, ο Ρονάλντο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα μπορέσει να επαναλάβει το φετινό της κατόρθωμα. «Είναι μια νέα ομάδα και έχουμε τα πάντα ώστε να κερδίσουμε και του χρόνου τίτλους. Θέλουμε να πάρουμε και πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε την ευκαιρία. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Μπορώ να παίξω και καλύτερα. Τα γκολ δεν είναι και το πιο σημαντικό πράγμα. Ίσως να παίξω την επόμενη χρονιά, αλλά να μην καταφέρω να σημειώσω τόσα πολλά γκολ. Όμως, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Κάθε σεζόν βελτιώνομαι και θέλω να είμαι ακόμα καλύτερος του χρόνου».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς