«Πληγωμένος» θα κατέβει ο «αετός» στη Νίκαια, για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαλαδένη, Ζωγραφάκη και Καραδήμο, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Σπάσιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός λόγω ίωσης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά δεν εμπνέεται ιδιαίτερη ανησυχία για τη συμμετοχή του στον αγώνα με τους «κυανόλευκους».

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα μείνει ο Λουκάς Καραδήμος -παρέα με τους τιμωρημένους Χρήστο Μαλαδένη και Δημήτρη Ζωγραφάκη- μιας και ο Καραγεωργίου θέλει να τον προφυλάξει ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός αποστολής ενδέχεται να μείνει και ο Ιφεάνι Ουντέζε. Ο Νιγηριανός αμυντικός χρειάζεται επειγόντως «ανάσες», τις οποίες φαίνεται ότι θα πάρει αυτό Σαββατοκύριακο για να επιστρέψει «φρέσκος» κόντρα στο «τριφύλλι».

Επιμέλεια: Πέτρος Λιοδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube