Το πρώτο ραντεβού του Σάββα Ηλιάδη με τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης την Τετάρτη δεν έβγαλε κάποια είδηση, όσον αφορά την παραμονή του Έλληνα γκαρντ στους «κιτρινόμαυρους» και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οπότε, οι δύο πλευρές προγραμμάτισαν να τα ξαναπούν την Παρασκευή, μαζί με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το δικαίωμα να λύσουν το συμβόλαιο του Ηλιάδη, όπως το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Δημήτρη Τσαλδάρη. Πάντως, στον «αυτοκράτορα» σκέφτονται να πουλήσουν τον δεύτερο, εφόσον προκύψει μια ικανοποιητική πρόταση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αντίπαλος της Εθνικής Παίδων στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U16

ΠΑΟΚ: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Αλεξάντερ, Μήτρου-Λονγκ και Χάτζινς

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!

Το δυνατό πρόγραμμα των φιλικών του Άρη ενόψει της σεζόν 2026-27