Με το μυαλό στο Ηράκλειο, όπου η Ένωση αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την Κυριακή το Αιγάλεω (20:00), με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να υπενθυμίζει την απώλεια της νίκης (2-2), στο ματς του πρώτου γύρου.«Θα μείνω και του χρόνου στον Ολυμπιακό» δήλωσε στη Marca ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επέστρεψε από την Ισπανία, όπου είχε πάει για να εκδώσει «κοινοτικό» διαβατήριο. "Έφτασα κοντά στον Ολυμπιακό", δηλώνει στην SportDay, ο Αΐλτον!
Με στόχο το «τρίποντο»
Μονόδρομο θεωρούν την νίκη κόντρα στο Αιγάλεω άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Αυτό γίνεται φανερό και από τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς : «Το Αιγάλεω είναι μια δυνατή ομάδα, που παλεύει με πολλές αξιώσεις να βγει στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Και μόνο αυτό λέει πολλά. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε τη νίκη. Αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στους στόχους μας, η νίκη είναι απαραίτητη, ενώ παράλληλα θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει της ρεβάνς του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ωστόσο, τώρα προέχει να κερδίσουμε το Αιγάλεω».
Κανονικά έλαβαν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής οι Πάντος και Τζιοβάνι, που έθεσαν εαυτούς, στην διάθεση του Μπάγεβιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεωργιάδης, Βενετίδης και Πατσατζόγλου. Πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ενδεκάδα που θα παρατάξει, καθώς είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστούν από την αρχή ο Ριβάλντο, ο Πάντος και ο ομολογουμένως πολύ κουρασμένος μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια, Γεωργάτος. Ο Σούρερ μάλλον θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ θέση διεκδικούν όχι μόνο οι Τζιοβάνι, Καστίγιο αλλά και ο Φιλιππάκος. Ένα πιθανό σχήμα είναι με Νικοπολίδη, Μαυρογενίδη, Κωστούλα, Ανατολάκη, Σούρερ, Μάριτς, Στολτίδη, Καστίγιο, Τζιοβάνι, Οκκά, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι αν ο Γεωργάτος αισθανθεί έτοιμος θα δώσει το «παρών» στην αρχική ενδεκάδα. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με απογευματινή προπόνηση (18:00), ενώ μετά θα αποσυρθούν στον ξενώνα των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη. Στην 20μελή αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι :Ανατολάκης, Βάλλας, Γεωργάτος, Γιάννου, Καστίγιο, Μάριτς, Νικοπολίδης, Ριβάλντο, Στολτίδης, Οκκάς, Μαυρογενίδης, Πάντος, Κουλουχέρης, Ζιοβάνι, Κωστούλας, Φιλιππάκος, Τζόρτζεβιτς, Σούρερ, Ταραλίδης και Μενδρινός.
Ριβάλντο: « Θα μείνω και του χρόνου…»
Tουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη θα μείνει ο Ριβάλντο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δηλώσεις του "Ρίμπο" στην Ισπανική Marca. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, επέστρεψε την Παρασκευή από την Ισπανία και συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση.
Αν και επισήμως διέρρευσε πως ο «Ρίμπο» μετέβη στην Ιβηρική χερσόνησο για τη διευθέτηση προσωπικής του υπόθεσης, ο πραγματικός σκοπός του ταξιδιού του ήταν να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την εξασφάλιση κοινοτικού διαβατηρίου. Ο Βραζιλιάνος άσος με την πολυετή θητεία στην Primera Division διατηρεί αυτό το δικαίωμα και αν γίνει κοινοτικός, θα πάρει το διαβατήριό του τον Ιούνιο και θα αδειάσει αυτόματα μια θέση ξένου στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Σημειώνεται πως ήδη ως κοινοτικοί αγωνίζονται οι Λατίνοι Σούρερ (Αργεντίνος) και Καστίγιο (Ουρουγουανός).
Σοσό για Ανατολάκη;
Ενδιαφέρον για τον Γιώργο Ανατολάκη εκφράζει η γαλλική Σοσό, όπως επιβεβαιώνεται και από γάλλους δημοσιογράφους. Μάλιστα, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ είχε παραβρεθεί Γάλλος κατάσκοπος στο ΟΑΚΑ προκειμένου να τον παρακολουθήσει και από κοντά. Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος στόπερ, που κατά κοινή ομολογία έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις την τρέχουσα περίοδο, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σε περίπτωση που δεν του ανανεωθεί το συμβόλαιο, μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο.
Olympiacos FC...
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το πρωί η τοποθέτηση 396 καθισμάτων στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» τα οποία σχηματίζουν την ονομασία Olympiacos FC. Η διαδικασία για την τοποθέτησή τους είχε αρχίσει την Τετάρτη και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη. Πριν από λίγες μέρες είχε τοποθετηθεί το έμβλημα του Ολυμπιακού έξω από τη θύρα των επισήμων ενώ είχε γραφτεί επίσης το όνομα του συλλόγου στον 4ο όροφο (από την εσωτερική πλευρά) του κτιρίου όπου στεγάζονται και οι σουίτες. Το Καραϊσκάκη αποκτά συνεχώς όλο και περισσότερο ερυθρόλευκο χρώμα.
*Απεβίωσε την Παρασκευή η Πανδώρα Περσία. Η 49χρονη αδερφή του βοηθού προπονητή του Ολυμπιακού, ταλαιπωρούνταν εδώ και χρόνια από την επάρατη νόσο και τελικά υπέκυψε. Η κηδεία της είναι σήμερα, στη 1 το μεσημέρι στο Σχιστό και ο Μπάγεβιτς ενημέρωσε τους παίκτες του, ώστε όποιος θέλει να παραβρεθεί.
**Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του αγώνα ΟΣΦΠ – ΑΙΓΑΛΕΩ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24.04.2005 και ώρα 20:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδος, ότι τα εναπομείναντα, από την προπώληση στα μέλη του ΟΣΦΠ, εισιτήρια θα διατεθούν ελεύθερα (σε μέλη ή μη), στα εκδοτήρια του γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ:
• Το Σάββατο 23.04.2005, ώρες διάθεσης 10:00 – 17:00
• Την Κυριακή 24.04.2005, ώρες διάθεσης 10:00 – 19:00
Τιμές εισιτηρίων
15 €, 25 €, 30 €, 40 €, 80 €, 100 € (VIP).
Επιμέλεια:Βίκυ Σιώρη, Πέτρος Λιοδάκης