Εξακολουθεί να ασχολείται με την περίπτωση του Γκάρεθ Μπάρι η Λίβερπουλ. Οι «ρεντς» ετοιμάζονται να καταθέσουν νέα πρόταση για τον διεθνή Άγγλο μέσο της Αστον Βίλα, αφού η πρώτη, γύρω στα 8-10 εκατομμύρια λίρες, απορρίφθηκε από τη διοίκηση των «χωριατών». Πλέον, οι πέντε φορές πρωταθλητές Ευρώπης σκοπεύουν να προσφέρουν 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα προκύψει από την πώληση του Τσάμπι Αλόνσο στη Γιουβέντους.

Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ικανοποιημένος με αυτό το ποσό για τον Ισπανό διεθνή μέσο. Σύμφωνα και με το δημοσίευμα της «Birmingham Evening Mail», ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης του 1982, Μάρτιν Ο’ Νιλ, θα συζητήσει με τον Πίτερ Κράουτς, αφού ο Άγγλος διεθνής επιθετικός συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα που θα δοθούν για τον Μπάρι, όμως ο 25χρονος φορ δεν «ψήνεται» να «μετακομίσει» στο «Βίλα Παρκ».

Η Άστον Βίλα θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θα πάρει από τη μεταγραφή του Μπάρι, ώστε να αποκτήσει τους Στιβ Σίντγουελ και Τζέιμς Μίλνερ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς