Μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ανανέωσε τη συνεργασία του με την Άρσεναλ ο 25χρονος Γάλλος Μπακαρί Σανιά. Ο δεξιός ακραίος αμυντικός, με τις εμφανίσεις του, έπεισε τους Λονδρέζους και παρότι αγωνίζεται στην ομάδα μόλις ένα χρόνο, αποφάσισαν να τον «δέσουν» στο σύλλογο.

Ο διεθνής με τους «τρικολόρ» ποδοσφαιριστής ψηφίστηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα του αγγλικού πρωταθλήματος από την Ένωση των ποδοσφαιριστών του «νησιού». Μεταγράφηκε στην Άρσεναλ το προηγούμενο καλοκαίρι και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Όσερ (και στη δεύτερη ομάδα) και στην Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας.

Ο ίδιος, περιχαρής και πολύ φιλόδοξος, δήλωσε: «Αγαπώ την Άρσεναλ, αφού πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο. Ο προπονητής είναι επίσης πολύ καλός και τη νέα σεζόν θα κυνηγάμε όλους τους πιθανούς τίτλους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς