Όπως αναμενόταν, η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 44χρονου τεχνικού, Μαρκ Χιουζ. Ο Ουαλός προπονητής, ο οποίος εργαζόταν στην Μπλάκμπερν, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τη «Σίτι» και θα διαδεχθεί τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος ανέλαβε την τύχη της εθνικής του Μεξικού.

Η ανακοίνωση των «πολιτών», που ακολουθεί, αναφέρει κάποια βιογραφικά στοιχεία για τον νέο τεχνικό της ομάδας, όπως και το ότι η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (5/6):

«Ο σύλλογος της Μάντσεστερ Σίτι με ικανοποίηση ανακοινώνει ότι έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τον Μαρκ Χιουζ, προκειμένου να είναι ο νέος προπονητής μας. Ο 44χρονος Χιουζ θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα λάβει χώρα αύριο το πρωί. Συμφώνησε να αποχωρήσει από την Μπλάκμπερν Ρόβερς, ύστερα από συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με τον νέο εκτελεστικό πρόεδρο του συλλόγου, Γκάρι Κουκ. Η πρόσληψη του κ. Χιουζ επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Σίτι, Τακσίν Σιναβάτρα, που ήρθε χθες από τις ΗΠΑ για να "σφραγίσει" τη συμφωνία. Ο Χιουζ, ο οποίος είχε 72 διεθνείς συμμετοχές με την Ουαλία, αγωνίστηκε για συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι, σε μια λαμπερή καριέρα, προτού αναλάβει την εθνική ομάδα της Ουαλίας και πιο πρόσφατα τους Μπλάκμπερν Ρόβερς. Έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναλαμβάνει άμεσα τα νέα καθήκοντά του».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς