Ο Πανιώνιος αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να επιστρέψει από την «κόλαση». Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε πως η ομάδα του άξιζε να πάρει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα «Τα παιχνίδια με το Μαρούσι ήταν πολύ σκληρά. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις ζώνη για 40 λεπτά. Αξίζαμε αυτή την επιτυχία. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με έφερε στην ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία». Στον αντίποδα ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε πως ο Πανιώνιος ήταν δίκαια ο νικητής αυτής της σειράς «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Ηταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Δίκαια κατέκτησε την τρίτη θέση που του δίνει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μάρκοβιτς: >«Οι στιγμές που ζω είναι πολύ δυνατές. Τα παιχνίδια με το Μαρούσι ήταν πολύ σκληρά. Όταν βρεθήκαμε πίσω με 2-0 νίκες οι παίκτες μου το πίστευαν και κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Είχαμε λίγο πίεση σήμερα, επειδή το Μαρούσι δεν είχε τίποτα να χάσει. Οι παίκτες μου είχαν θέληση, δύναμη και στα 40 λεπτά και τα κατάφεραν. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις ζώνη για 40 λεπτά. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Δεν σταματήσαμε στιγμή να πιστεύουμε στην ανατροπή. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την συμπεριφορά τους και για την δουλειά που έκαναν όλη την χρονιά. Αξίζαμε αυτή την επιτυχία. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με έφερε στην ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία. Πετύχαμε αυτό που ονειρευόμασταν μετά από έντεκα χρόνια».

Γιαννούλης: >«Πιστέψαμε στην ανατροπή και τα καταφέραμε. Μπήκαμε αγχωμένοι σήμερα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά ανατρέψαμε την κατάσταση. Νιώσαμε πολύ όμορφα που γέμισε το γήπεδο. Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα. Η ομάδα αλλάζει επίπεδο και πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε».

Μαρκόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Ηταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Δίκαια κατέκτησε την τρίτη θέση που του δίνει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα. Παίξαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και συνάμα ο Πανιώνιο ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που έδωσαν τα πάντα. Έκαναν πολύ περισσότερα από όσα μπορούσαν σε ορισμένες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και γενικά τον σύλλογο που δουλεύει άψογα. Επίσης, τον πρόεδρο κ. Βωβό που μου έδωσε το δικαίωμα να βρίσκομαι σε μία ομάδα που αξίζει πάρα πολλά. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι ή στεναχωρημένο με αυτό το αποτέλεσμα. Ο αθλητισμός αυτά έχει».

Μπουντούρης: «Είμαι κι εγώ στο δίλλημα του αν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι ή στεναχωρημένοι. Περάσαμε έναν μήνα και 13 παιχνίδια απέναντι σε πολλούς αντιπάλους. Είναι ίσως η πρώτη φορά στην καριέρα μου ζω τόσο δύσκολο μήνα με τόσο δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα έχει την ψυχολογία του νικητή. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό για τις στιγμές που έζησα φέτος».

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027