Μόνο ένα μήνα κράτησε η θητεία του Νίκου Αναστόπουλου στον Ιωνικό. Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της πειραϊκής ομάδας, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των «κυανολεύκων», έχοντας κάτσει μόλις σε πέντε παιχνίδια στην άκρη του νικαιώτικου πάγκου.
Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει πως: «Η διοίκηση της ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Αναστόπουλο, για την προσφορά του και, κυρίως, για το γεγονός ότι δέχθηκε να αναλάβει τις τύχες του Ιωνικού σε μια πολύ δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Οι λόγοι της μη συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών έχουν να κάνου, με το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας».
Ο 50χρονος τεχνικός, από την πλευρά του, τόνισε πως: «Η συνεργασία μου με τον Ιωνικό σταμάτησε σήμερα, για λόγους που αφορούν τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ευχαριστώ τους Χρήστο και Λεωνίδα Κανελλάκη για τη σύντομη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι να έχουμε υγεία. Η ζωή συνεχίζεται και βλέπουμε πάντα μπροστά».
Επίσης, η ΠΑΕ έλυσε τη συνεργασία της και με τον Γρηγόρη Τόσκα.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης