Με τη διάθεση να σταματήσει τον άτυπο «πόλεμο» των ανακοινώσεων, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέστησε σαφές πως: «επιθυμεί να καταδικάσει τα δυσάρεστα επεισόδια και γεγονότα βίας που έλαβαν επανειλημμένα χώρα κατά τη διάρκεια της σειράς των τελικών». Μάλιστα, στη συνέχεια της ανακοίνωσης οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποιούν πως αποδέχονται την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Με την ολοκλήρωση του φετινού Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ επιθυμεί να καταδικάσει τα δυσάρεστα επεισόδια και γεγονότα βίας που έλαβαν επανειλημμένα χώρα κατά τη διάρκεια της σειράς των τελικών.

Ιδιαίτερα, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα της 01/06/2008 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τα οποία επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ ποινή να αγωνισθεί σε δυο εντός έδρας αγώνες της χωρίς την παρουσία θεατών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει, αναλαμβάνοντας το όποιο μερίδιο ευθύνης της αναλογεί, ότι αποδέχεται την απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ και ότι δεν προτίθεται να την προσβάλει και τούτο ανεξαρτήτως αντιπάλων ομάδων εναντίον των οποίων θα κληθεί να εκτίσει την ποινή αυτή κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ δηλώνει ότι δε θα φεισθεί προσπαθειών προκειμένου να συμβάλει στην πρόληψη και εξάλειψη ανάλογων γεγονότων τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης».


Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα στο «Μακεδονία»: Η ΚΑΕ Άρης ανέβασε το βίντεο της αποθέωσης στον Σπανούλη!

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ