Αποφασισμένος να φέρει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Τσέλσι είναι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ρώσος μεγιστάνας, συναντήθηκε με τον Ιταλό τεχνικό στο Παρίσι και του έκανε μία πρόταση της τάξεως των 9 εκ. ευρώ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «μπλε».

Αυτή τη στιγμή ο προπονητής της Ρόμα παίρνει το 1/3 της πρότασης του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, οπότε δεν θεωρείται απίθανο να δεχθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο να κοουτσάρει από λονδρέζικο πάγκο. Φέτος με την Ρόμα κατέκτησε το Κύπελλο, νικώντας την πρωταθλήτρια Ίντερ και κατετάγη στην δεύτερη θέση του Καμπιονάτο.

Ο Σιμόνε Περότα, μάλιστα, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας τη φετινή περίοδο, τόνισε για το γεγονός αυτό: «Είμαι περίεργος να δω που θα καταλήξει η περίπτωση του Σπαλέτι με την Τσέλσι. Είναι έξυπνος προπονητής και θα εξετάσει τις επιλογές του πριν αποφασίσει. Έχει πετύχει σπουδαία πράγματα με την Ρόμα και τα αποτελέσματα ήρθαν μετά από σκληρή δουλειά. Αν φύγει, τότε είμαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσουν στην ομάδα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς