Σε αποχή από την προπόνηση, που θεωρείται σαν συμβολική κίνηση, όπως είπαν μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, την οποία επέλεξαν για να εκθέσουν το μέγεθος του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν, προχώρησαν την Κυριακή οι παίκτες του Ηρακλή.

«Είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής. Φοβόμαστε όμως ότι δεν έχει γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος. Εμείς είμαστε συνεπείς σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε και κάποια δικαιώματα έναντι της ομάδας. Δε θέλουμε να κρίνουμε κάποιους ανθρώπους, δεν έχουμε τέτοια πρόθεση. Υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν για την ομάδα και φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, παρά το γεγονός πως έχουμε πληρωθεί έξι -εφτά φορές μέχρι στιγμής, τα λεφτά που πήραμε καλύπτουν μόνο το 10% έως το 20 % των συμβολαίων μας», ήταν τα λόγια του αρχηγού, Νίκου Κούβελα στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο «Ιβανώφειο».

«Είναι απλά μία συμβολική κίνηση που δεν έχει εκβιαστικό χαρακτήρα προς τη διοίκηση. Θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα προς όλους ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν μπορεί μια ομάδα να λειτουργήσει έτσι φυσιολογικά. Η κατάσταση δεν είναι φετινή, αφού υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεπής μέχρι τέλος της σεζόν. Δεν είμαστε εδώ για να προτείνουμε λύση στο πρόβλημα, δεν είναι δικιά μας δουλειά. Εμείς είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε την όλη κατάσταση», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Παυλίδης.



Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Σάββας Ηλιάδης, ο οποίος τόνισε πως «αυτή η κίνηση είναι για να διαμαρτυρηθούμε. Το Δεκέμβριο μας έγινε μια πρόταση για εξόφληση του 70% των συμβολαίων μας μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που δε δεχτήκαμε. Μας υποσχέθηκαν πληρωμές, αλλά από το Δεκέμβριο και μετά κάναμε τέσσερις μήνες για να πληρωθούμε. Η ίδια η διοίκηση διαψεύσθηκε από μόνη της. Ελπίζω κάποιοι να ταρακουνηθούν από όλα αυτά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεύτερος στις τάπες στην ιστορία του Περιστερίου Betsson ο Πέιν

Ντιμιτρίεβιτς: «Η άμυνα μας ήταν το κλειδί της νίκης»

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου: Για το 2X2 οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στους ανεβασμένους Ροδίτες

Γκρέι: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ, όταν κάποιος λείπει πρέπει ο επόμενος να αναλάβει»

Μπαζίνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα - Παίρνω πολλά από Καλάθη και Όσμαν»

Ομπράντοβιτς: «Όλα γίνονται εύκολα όταν έχεις μεγάλους και έξυπνους παίκτες»

Ρομπόλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας στο Άρης-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παίρνει σβηστά παιχνίδια που πέρυσι τον δυσκόλευαν»

ΑΕΚ: Συνθήματα κατά Μάκη Αγγελόπουλου στην Allwyn Arena

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Καλαϊτζάκης: «Ασύλληπτη η άμυνά μας, δαγκώνουμε - Ο Ομπράντοβιτς κερδίζει τον σεβασμό γιατί τον δίνει»