Ο Νίκος Αναστόπουλος επιστρέφει στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «μουστάκιας» συμφώνησε με τον ισχυρό άνδρα του ηπειρώτικου συλλόγου, Αλέξη Κούγια, για συμβόλαιο 1+2 χρόνων και θα είναι ο αντικαταστάτης του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία. Ο 50χρονος προπονητής αρχίζει την τέταρτη θητεία του στην ομάδα των Ιωαννίνων, αφού είχε εργαστεί σε αυτή το 1999, το 2004 και την περίοδο 2006/07. Η αποστολή που αναλαμβάνει δεν είναι άλλη από το να οδηγήσει την ιστορική ομάδα στην άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδος για τη σεζόν 2008-2009 και με option ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια, θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε -και η ΠΑΕ θα κάνει κάθε προσπάθεια για να τον ικανοποιήσει- ως γυμναστή τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Χρήστος Μάστακας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θέλει βοηθό προπονητή, ούτε γενικό αρχηγό.

2.Ο Νίκος Αναστόπουλος απαίτησε την παραμονή των Σολάκη, Σαϊτιώτη και ζήτησε προθεσμία για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών πριν επιτρέψει τη μεταγραφή των Adado, Ζαπρόπουλου, Διαμαντίδη και Τσάτσου.

3. Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διαψεύδει δημοσίευμα εφημερίδος περί οφειλών σε παίκτες. Οφείλονται μόνο οι υποχρεώσεις του μηνός Ιουνίου, ενώ προς την ΠΑΕ οφείλονται από τη SUPER LEAGUE και τον Ο.Π.Α.Π 300.000€, τα οποία θα εισπραχθούν εντός των ημερών, μετά την έγκρισή τους από την Αγροτική Τράπεζα
".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube