Οι δηλώσεις του Δημήτρη Δρόσου από την Αυστρία, όπου βρίσκεται για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο EURO, ότι σκέφτεται να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δημιούργησαν παρεξηγήσεις και αντιδράσεις. Μία από αυτές, ήταν του μεγαλομετόχου της «Ένωσης», Γιάννη Φιλίππου, μέσω του δικηγόρου του, Σωκράτη, Λαμπρόπουλου, όπου δε δέχεται να διαπραγματευτεί τίποτα, όσον αφορά τη διαχείριση της ΚΑΕ, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Πληροφορήθηκα, μέσω δηλώσεων στον Τύπο, ότι η πλευρά του κυρίου Δημήτρη Δρόσου συζητεί με τον ΠΑΟΚ. Εγώ γνωρίζω ότι παραμένει «εν ισχύ» το συμφωνητικό της 27ης Ιουλίου 2007, αφού απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει για το αντίθετο, παρά την εξώδικο επιστολή της 13ης Μαΐου 2008, η προθεσμία της οποίας έληξε την περασμένη Δευτέρα. Θέλω να υπογραμμίσω, επίσης, ότι: Μέχρι να καταγγείλει το συμφωνητικό ο κύριος Δρόσος, δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ με τον οποιονδήποτε για τη διαχείριση της ΚΑΕ ΑΕΚ ή για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ», ήταν οι σχετικές δηλώσεις του «mr ΦΑΓΕ».

Ητοι, πως ο κ. Φιλίππου δεν πρόκειται να συζητήσει με κάποια εκ τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας ή την «Original».

Πάντως, ο κ. Δρόσος απάντησε πως σκοπεύει να καταγγείλει τη σύμβαση που υπογράφτηκε πέρυσι και έτσι αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος δικαστικός αγώνας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όμως, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Μάρκος Λαγός, προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση την ίδια μέρα, λέγοντας πως οι δηλώσεις του 42χρονου επιχειρηματία στην Αυστρία παρερμηνεύτηκαν από τους δημοσιογράφους. Επίσης, πως δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή ενδεχόμενο να ασχοληθεί η νυν διοίκηση της ΑΕΚ με τα διοικητικά του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας τηλεφωνικός διάλογός μου, θα μπορούσε να ενέχει, σε σημαντικό βαθμό, τον κίνδυνο της παρερμηνείας. Δε γνωρίζω αν πρόκειται για εσκεμμένη διαστρέβλωση των λεγομένων μου, σίγουρα, όμως δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ΑΕΚ, στους οποίους έχω υποσχεθεί ότι θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου, την επόμενη μέρα του συλλόγου. Θα ζητούσα, λοιπόν, μεγαλύτερη προσοχή στα όσα λέγονται και γράφονται».

Οσον αφορά τον Δημήτρη Καραμανλή, πρόεδρο της επιτροπής σωτηρίας, εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο Δημήτρης Δρόσος θα παραμείνει στην ΑΕΚ. "Ο Δημήτρης Δρόσος ήρθε στην ΑΕΚ και έδωσε πολλά. Της έδωσε χρήματα, σεβασμό, αξιοπρέπεια. Της έδωσε τα πάντα, ακόμη και την υγεία του. Εγώ, που έχω σταθεί δίπλα του από την πρώτη ημέρα, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους "Ενωσίτες" ότι, παρά τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις από την πλευρά του κυρίου Φιλίππου, ο Δημήτρης Δρόσος δεν έχει σκοπό να φύγει από την οικογένεια της ΑΕΚ, την οποία αγαπά.

Είναι γνωστή σε όλους η σχέση που έχει αναπτύξει ο Δημήτρης Δρόσος με την "Original" και τους φίλους της. Καταλαβαίνω την προσπάθεια κάποιων να στείλουν τον Δημήτρη Δρόσο στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, για να καταλάβουν πόσο λάθος έκαναν στα σχέδιά τους".

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!

Το δυνατό πρόγραμμα των φιλικών του Άρη ενόψει της σεζόν 2026-27

Έφτασε Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Γκρέι: «Ήθελα να γίνω μέρος κάτι ξεχωριστού - Ηγέτης ο Όσμαν, τον στηρίζω»

Ο Σπανούλης παρακολουθεί οικογενειακώς τον γιο του στο Ευρωμπάσκετ U16