Ευτυχής από τη νίκη της Ισπανίας επί της Σουηδίας με 2-1 χάρη στο γκολ του Νταβίντ Βίγια στις καθυστερήσεις δήλωσε ο Λουίς Αραγονιές. Στον αντίποδα, ο Λαρς Λάγκερμπακ φάνηκε πικραμένος από τον τρόπο που χάθηκε ο βαθμός της ισοπαλίας. Αναλυτικά:

Λουίς Αραγονιές (προπονητής Ισπανίας): «Κυριαρχήσαμε στο πρώτο 20λεπτο και δίκαια προηγηθήκαμε. Στη συνέχεια χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωσή μας. Στο β΄ ημίχρονο έπρεπε να πάρω μια απόφαση, γιατί ουσιαστικά με έξι βαθμούς εξασφαλίζαμε την πρόκριση και τα καταφέραμε. Ο Βίγια πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ. Ήμασταν κυρίαρχοι στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες και στο τέλος φτάσαμε σε μία δίκαιη νίκη. Σκέφτομαι να κάνω κάποιες αλλαγές στον τελευταίο αγώνα με την Ελλάδα».

Νταβίντ Βίγια (σκόρερ Ισπανίας): «Αυτό το γκολ μου έδωσε μεγαλύτερη χαρά, από τα τρία που πέτυχα στον προηγούμενο αγώνα. Ημασταν καλύτερη ομάδα, αλλά η νίκη ήλθε πολύ δύσκολα. Τα δικά μου γκολ δεν είναι τόσο σημαντικά, όσο οι έξι βαθμοί. Ελπίζω πως η δική μας φιέστα θα συνεχιστεί, αν είναι δυνατόν, έως τις 29 Ιουνίου».

Φερνάντο Τόρες (σκόρερ Ισπανίας): «Αυτή η ομάδα ξέρει να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες ενός αγώνα και αυτό σε μία μεγάλη διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό, γιατί όλα τα ματς δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο αυτό με τη Ρωσία».

Λαρς Λάγκερμπακ (προπονητής Σουηδίας): «Είναι ένας πολύ πικρός τρόπος, αυτός με τον οποίο ηττηθήκαμε, με όλο το σεβασμό που τρέφω για την Ισπανία. Ηττηθήκαμε με ένα γκολ από το πουθενά. Δεν ξέρω αν μας επηρέασε η αντικατάσταση του Ιμπραΐμοβιτς. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube