Σίγουρα, οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ, που άφησε «αιχμές» για το πόσο «καθαρό» θα είναι το παιχνίδι της Ολλανδίας με τη Ρουμανία την ερχόμενη Τρίτη, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του EURO, δεν ακούστηκαν καλά στους δύο αντιπάλους. Έτσι, οι παίκτες των Βαλκάνιων απάντησαν το Σάββατο στον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τρικολόρ», τονίζοντας πως αυτές οι κουβέντες είναι προκλητικές και πως στο EURO όλες οι ομάδες κατεβαίνουν για να νικήσουν όσα περισσότερα ματς μπορούν.

Χαρακτηριστικότερες ήταν οι δηλώσεις του Τσιπριάν Μαρικά. «Η δήλωση του κ. Ντομενέκ ήταν προκλητική και ελπίζω αυτό να μην περάσει έτσι».

Ο Κοσμίν Κόντρα συμπλήρωσε πως: «Συνέχεια αυτό κάνει ο Ντομενέκ. Λέει διάφορα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Σε αυτό το επίπεδο, όλοι οι παίκτες αγωνίζονται για να νικήσουν. Η Ολλανδία θα κάνει, πιθανότατα, ορισμένες αλλαγές, όπως θα κάναμε κι εμείς, εάν ήμασταν στη θέση της. Όμως, ακόμη και αν δεν παίξει ο Φαν Νιστελρόι, υπάρχει ο Φαν Πέρσι».

Τέλος, ο Κρίστιαν Κίβου τόνισε πως: «Ξέρω καλά τους Ολλανδούς και η ήττα δεν υπάρχει στο "γονίδιο" τους. Δεν αφήνουν κανέναν αγώνα χωρίς να τον «χτυπήσουν» στα ίσα. Πρέπει να παίξουμε όπως στα προκριματικά, όταν πήραμε ισοπαλία 0-0 στο Άμστερνταμ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube