Προηγούνται οι ανανεώσεις συμβολαίων και μετά οι μεταγραφές στην Ολύμπια Λάρισας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εισηγηθεί την παραμονή των Μάικλ Κινγκ και Μίρσα Κούρτοβιτς και ήδη ο Γιώργος Μαλάκος και οι συνεργάτες του στην «πορτοκαλί» ΚΑΕ έχουν έρθει κοντά στη συμφωνία με τους δυο γκαρντ της θεσσαλικής ομάδας.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση των συμβολαίων των δύο παικτών. Ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί και την παραμονή του Γιώργου Τσιάρα, που φαίνεται πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Άρη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!

Το δυνατό πρόγραμμα των φιλικών του Άρη ενόψει της σεζόν 2026-27

Έφτασε Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Γκρέι: «Ήθελα να γίνω μέρος κάτι ξεχωριστού - Ηγέτης ο Όσμαν, τον στηρίζω»

Ο Σπανούλης παρακολουθεί οικογενειακώς τον γιο του στο Ευρωμπάσκετ U16