Ο Ρότζερ Τζούνιορ Μέισον, έκανε ατομική προπόνηση την Δευτέρα, ύστερα από απουσία δυο εβδομάδων. Ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει να ξεπερνάει το τραυματισμό του (διάστρεμμα) και αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη στις ομαδικές προπονήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τον Μέισον να ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα και να μπορέσει να αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη τη Μεγάλη Τετάρτη (17:00) στο άδειο ΣΕΦ, λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Η νίκη με τον Άρη είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, αφού ο Απόλλωνας Πατρών βρίσκεται μια ανάσα πίσω. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας την 24η ημέρα της αγωνιστικής και πρέπει να μείνει σοβαρός αν θέλει να είναι αυτός που θα συμμετέχει στα πλέι οφ.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας είχε τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του στην προπόνηση της Δευτέρας. Τετραήμερο ρεπό θα δώσει ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στους παίκτες μετά το παιχνίδι της Τετάρτης.

Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεύτερος στις τάπες στην ιστορία του Περιστερίου Betsson ο Πέιν

Ντιμιτρίεβιτς: «Η άμυνα μας ήταν το κλειδί της νίκης»

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου: Για το 2X2 οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στους ανεβασμένους Ροδίτες

Γκρέι: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ, όταν κάποιος λείπει πρέπει ο επόμενος να αναλάβει»

Μπαζίνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα - Παίρνω πολλά από Καλάθη και Όσμαν»

Ομπράντοβιτς: «Όλα γίνονται εύκολα όταν έχεις μεγάλους και έξυπνους παίκτες»

Ρομπόλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας στο Άρης-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παίρνει σβηστά παιχνίδια που πέρυσι τον δυσκόλευαν»

ΑΕΚ: Συνθήματα κατά Μάκη Αγγελόπουλου στην Allwyn Arena

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Καλαϊτζάκης: «Ασύλληπτη η άμυνά μας, δαγκώνουμε - Ο Ομπράντοβιτς κερδίζει τον σεβασμό γιατί τον δίνει»