Ο Νέναντ Μάρκοβιτς παρότι κατάφερε να βγάλει τον Πανιώνιο στην Ευρωλίγκα μετά από 12 χρόνια δεν θα είναι αυτός που θα αναλάβει να τον οδηγήσει σε αυτή τη διοργάνωση. Ο Σέρβος κόουτς δεν θα παραμείνει στη Νέα Σμύρνη και ήδη οι «κυανέρυθροι» ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς που πέρσι βρισκόταν στην Λιέτουβος Ρίτας είναι ένας από τους υποψηφίους.

Ο 41χρονος τεχνικός είχε διατελέσει προπονητής του Ερυθρού Αστέρα παλαιότερα, όμως την καλύτερη παρουσία την είχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την Λιέτουβος στην Ευρωλίγκα οδηγώντας την στο TOP 16. Τέθηκε τέσσερις φορές αντίπαλος του Αρη και νίκησε τις τρεις. Τελείωσε τη διοργάνωση με 14 νίκες σε 20 ματς, αλλά αυτός ο απολογισμός δεν ήταν ικανός να τον κρατήσει στο Βίλνιους και έτσι απομακρύνθηκε και τη θέση του πήρε ο Ατάνας Σιρέικα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»

Σύζυγος Ναν για το επεισόδιο με τον Τζόουνς: «Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει καβγά με τον άντρα μου»

Πρωταθλητές και στη διασκέδαση: Το ξέφρενο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!