Απόλυτα ικανοποιημένος από την μετακίνηση του στον Κολοσσό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ροδίτικης ΚΑΕ ο Ντράγκαν Τσέρανιτς. Ο Σέρβος σέντερ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «θαλασσί» τόνισε πως θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, έτσι ώστε να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν.

«Eίμαι απόλυτα ευχαριστημένος, που θα παίξω τη νέα σεζόν στον Kολοσσό. Eίναι πολύ καλή ομάδα, που έχει στόχους και τα τελευταία χρόνια ανοδική πορεία στα ελληνικά πρωταθλήματα. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν για να έρθω στην ομάδα. O δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω, ώστε ο Kολοσσός να παίξει καλό μπάσκετ και να έχουμε μία θετική χρονιά. Mε την Λάρισα αντιμετώπισα την τελευταία χρονιά τον Kολοσσό και ξέρω πολύ καλά ότι διαθέτει μία δυνατή έδρα με πολλούς φιλάθλους που γεμίζουν το γήπεδο. Tον κόουτς, τον γνωρίζω και μου είπε τι ζητάει από μένα μέσα στο παρκέ. Πιστεύω ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί αρμονικά για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα το πρωτάθλημα της A1 είναι πολύ δυνατό και ίσως το καλύτερο της Eυρώπης. Έχω παίξει με τη Λάρισα και τον Πανελλήνιο και αντιμετωπίσαμε πολύ ισχυρές ομάδες, που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Eυρώπη. Eλπίζω ότι η χρονιά θα κυλήσει καλά και θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο, που θα έρχεται στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!

Το δυνατό πρόγραμμα των φιλικών του Άρη ενόψει της σεζόν 2026-27

Έφτασε Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Γκρέι: «Ήθελα να γίνω μέρος κάτι ξεχωριστού - Ηγέτης ο Όσμαν, τον στηρίζω»

Ο Σπανούλης παρακολουθεί οικογενειακώς τον γιο του στο Ευρωμπάσκετ U16