Ηρθε η ώρα να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των παικτών της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ενόψει της έναρξης του Προολυμπιακού τουρνουά του ΟΑΚΑ. H δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί η πρώτη φάση της προετοιμασίας. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 10:30 στα γραφεία της ΕΟΚ, από όπου θα αναχωρήσει, στη συνέχεια, για τη στεροελλαδίτικη πόλη.

Οι διεθνείς παίκτες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Γιαννάκης, θα μπορέσουν να μιλήσουν στους δημοσιογράφους, στις 10.00.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!

Το δυνατό πρόγραμμα των φιλικών του Άρη ενόψει της σεζόν 2026-27

Έφτασε Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Γκρέι: «Ήθελα να γίνω μέρος κάτι ξεχωριστού - Ηγέτης ο Όσμαν, τον στηρίζω»

Ο Σπανούλης παρακολουθεί οικογενειακώς τον γιο του στο Ευρωμπάσκετ U16

Live Streaming: Ελλάδα-Γεωργία (Ευρωμπάσκετ U16)

Ολυμπιακός: Δεν «έπεσε» για Γουόκαπ-Αποσύρθηκε η Ντουμπάι BC

Ευρωμπάσκετ U16: Παίζει με Γεωργία και μαθαίνει αντίπαλο στα νοκ άουτ η Εθνική Παίδων