Μια «βασίλισσα» πρέπει να δέχεται τις ανάλογες τιμές και έτσι θα συμβεί και με τη «μεγάλη» ΑΕΚ του 1968, που κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στο μπάσκετ, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η Νομαρχία Αθηνών θα τιμήσει, την ερχόμενη Τετάρτη, εκείνη την ομάδα και, ήδη, όλα είναι έτοιμα για τη συγκεκριμένη τελετή.

Η πρόσκληση αναφέρει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την πρώτη μεγάλη στιγμή του ελληνικού μπάσκετ.

Όσον αφορά τα διοικητικά της σημερινής ομάδας, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη ραντεβού ανάμεσα στους Μπάμπη Καραμανλή και Σωκράτη Λαμπρόπουλο, ώστε να συνεχιστούν οι συζητήσεις για τη διοίκηση Πρωτοδικείου, που αναμένεται να αναλάβει τους «κιτρινόμαυρους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!

Το δυνατό πρόγραμμα των φιλικών του Άρη ενόψει της σεζόν 2026-27

Έφτασε Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Γκρέι: «Ήθελα να γίνω μέρος κάτι ξεχωριστού - Ηγέτης ο Όσμαν, τον στηρίζω»

Ο Σπανούλης παρακολουθεί οικογενειακώς τον γιο του στο Ευρωμπάσκετ U16

Live Streaming: Ελλάδα-Γεωργία (Ευρωμπάσκετ U16)

Ολυμπιακός: Δεν «έπεσε» για Γουόκαπ-Αποσύρθηκε η Ντουμπάι BC