Από την περιφέρεια αποφάσισε να ξεκινήσει την ενίσχυση του ρόστερ του Αμαρουσίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Μακεδόνας τεχνικός πιστεύει πως οι θέσεις των γκαρντ θα παίξουν βασικό ρόλο στη «χημεία» των «κίτρινων» και θα βοηθήσουν το τεχνικό τιμ να προχωρήσει στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Οι ψηλοί θα παίξουν δευτερεύοντα ρόλο στις μεταγραφές, αφού, ήδη, υπάρχουν αρκετοί φόργουορντ και σέντερ στο ρόστερ.

Για τη θέση του βασικού πλέι μέικερ, πρώτος στόχος παραμένει ο Μπιλ Κις, παρά το ενδιαφέρον και για άλλους παίκτες. Είναι ξεκάθαρο πως μόνο ο Στεφανίδης έχει «καπαρωμένη» θέση στα γκαρντ και αναζητούνται δύο παίκτες, ένας Έλληνας και ένας κοινοτικός.

Την Τετάρτη, Μαρκόπουλος και Μανωλόπουλος θα έχουν συνάντηση για να αποφασίσουν και να κάνουν τις κατάλληλες υποδείξεις στη διοίκηση, για το που θα κινηθεί για να αποκτήσει τους παίκτες που θα κριθούν απαραίτητοι για τη στελέχωση του ρόστερ.

Εν τω μεταξύ, ο νέος διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος, Σταύρος Ελληνιάδης, θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για να εκπροσωπήσει την ομάδα στη Γενική Συνέλευση και την κλήρωση του ULEB Cup, που θα γίνουν 7 και 8 Ιουλίου αντίστοιχα.

Τέλος, το «Powerade» προστέθηκε ήδη στους υποστηρικτές, που θα ενισχύσουν τους «κίτρινους» από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΣΑΚΚ: «Καταδικάζουμε την απαράδεκτη, ντροπιαστική και αισχρή επίθεση του Τζόουνς στον Ναν»

«Το ‘κανα να φαίνεται εύκολο μάλλον»: Πόσταρε Μπαρτζώκα με ΛΕΞ για… καλημέρα ο Ολυμπιακός!

Σύζυγος Γκραντ: «Προσπάθησαν να με προειδοποιήσουν πόσο διεφθαρμένος και βρόμικος οργανισμός είναι ο Ολυμπιακός»

Η επόμενη μέρα μιας μαγικής σεζόν για τον Ολυμπιακό: ΣΕΦ, «βόμβες» και ανανεώσεις

Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, ετοιμάζουν υποδοχή οι οπαδοί του Άρη!

Παναθηναϊκός, η επόμενη μέρα: Πρώτα προπονητής και μετά όλα τα άλλα

Απίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»

Σύζυγος Ναν για το επεισόδιο με τον Τζόουνς: «Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει καβγά με τον άντρα μου»

Πρωταθλητές και στη διασκέδαση: Το ξέφρενο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!