Μετά την πολύ άσχημη χρονιά που πραγματοποίησε η Βαλένθια, πολλά από τα μεγάλα της «αστέρια» εξέφρασαν την επιθυμία τους να φύγουν και να πάνε σε άλλες ομάδες που διεκδικούν τίτλους και πρωταγωνιστούν.Δύο από αυτούς είναι ο Νταβίντ Βίγια και ο Νταβίντ Σίλβα.

Πρόκειται για ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν την σεζόν που πέρασε οι «νυχτερίδες» και το γεγονός ότι ξεχώριζαν στη μετριότητα του υπόλοιπου ρόστερ μάλλον δεν λειτούργησε υπέρ της Βαλένθια, αφού παρά πολλές ομάδες έχουν βάλει σκοπό να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Κυρίως, για τον Βίγια, που κάνει καλές εμφανίσεις στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Τότεναμ προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο ο πρόεδρος της Βαλένθια, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να πουλήσει τα μεγάλα όπλα της ομάδας του. «Δεν πρόκειται να αφήσουμε να φύγουν οι δύο αυτοί παίκτες. Η τακτική μας από δω και πέρα θα είναι να μείνει η ομάδα ως έχει για τη νέα χρονιά…», τόνισε σχετικά.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη και συνεχίζει να ελπίζει η Οβιέδο - Άλωσε τη Βαλένθια η ψυχωμένη Θέλτα!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Χετάφε λυγίζοντας και την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Υπό πίεση ο Αρμπελόα: Φεύγει από τη Ρεάλ αν δεν πάρει το Champions League

Ψηλά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Καμαβινγκά, διατεθειμένη να τον πουλήσει η Ρεάλ Μαδρίτης

«Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει συμφωνήσει με Μπαρτσελόνα»

Έντονες διαμαρτυρίες από Ατλέτικο για τη μη αποβολή του Μαρτίν-Τι αποκάλυψαν οι συνομιλίες με VAR

Ο Γιαμάλ δεν πανηγύρισε το γκολ νίκης της Μπαρτσελόνα με Ατλέτικο και έφυγε με νεύρα για τα αποδυτήρια

Ξέρανε την Ατλέτικο στο 87' ο Λεβαντόφσκι και «αγκαλιά» με τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

Ο Γκονζάλες γκρέμισε τον Γιαμάλ πριν βγει σε τετ α τετ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα

Μέγα κάζο για τη Ρεάλ, σοκαριστική ήττα στο 91’ από τη Μαγιόρκα!