Αποχαιρετώντας την Σεβίλλη ξέσπασε σε κλάματα για τα όσα έζησε στην Ανδαλουσία τα χρόνια που αγωνίστηκε εκεί ωστόσο, μία μόλις μέρα μετά, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του από την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε πολύ ευτυχισμένος και γεμάτος ικανοποίηση. Ο λόγος για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Ντάνιελ Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, εμφανίστηκε ευδιάθετος σήμερα στο «Καμπ Νου» και αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις προέβη στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλαουγκράνα». «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να παίξω και όσο πιο σύντομα ξεκινήσω τόσο πιο γρήγορα θα αποδείξω τι αξίζω σε αυτούς που με επέλεξαν», ήταν τα πρώτα λόγια του άσου της Μπαρτσελόνα.

«Ήταν ένα όνειρο μου και ξέρω ότι πολλοί παίκτες θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου. Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα και ήρθα σε μια ακόμα μεγαλύτερη και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι βρισκόμουν στα πλάνα αυτής της μεγάλης ομάδας για τη νέα χρονιά», συμπλήρωσε ο ίδιος ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει και την υποστήριξη του κόσμου της ομάδας της Καταλονίας. «Πρέπει ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας γιατί με τις μεταγραφές που έγιναν αλλά και τις μονάδες που ήδη υπήρχαν η ομάδα ενισχύεται πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφτάσουμε την Μπαρτσελόνα εκεί που της αξίζει», κατέληξε ο Άλβες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη και συνεχίζει να ελπίζει η Οβιέδο - Άλωσε τη Βαλένθια η ψυχωμένη Θέλτα!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Χετάφε λυγίζοντας και την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Υπό πίεση ο Αρμπελόα: Φεύγει από τη Ρεάλ αν δεν πάρει το Champions League

Ψηλά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Καμαβινγκά, διατεθειμένη να τον πουλήσει η Ρεάλ Μαδρίτης

«Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει συμφωνήσει με Μπαρτσελόνα»

Έντονες διαμαρτυρίες από Ατλέτικο για τη μη αποβολή του Μαρτίν-Τι αποκάλυψαν οι συνομιλίες με VAR

Ο Γιαμάλ δεν πανηγύρισε το γκολ νίκης της Μπαρτσελόνα με Ατλέτικο και έφυγε με νεύρα για τα αποδυτήρια

Ξέρανε την Ατλέτικο στο 87' ο Λεβαντόφσκι και «αγκαλιά» με τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

Ο Γκονζάλες γκρέμισε τον Γιαμάλ πριν βγει σε τετ α τετ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα

Μέγα κάζο για τη Ρεάλ, σοκαριστική ήττα στο 91’ από τη Μαγιόρκα!