Την επόμενη (σ.σ.: πέμπτη) μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά τους Ορος, Ερέρα, Σεντλίνσκι και Μανούσο, θα αποτελέσει ο Τάσος Βενέτης. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Λάρισα και έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κρητικούς, με τους οποίους θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βενέτης θα αποτελέσει εναλλακτική λύση των Ισά, Μπαρκαουάν, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση του Σίνισα Γκάγκουλα, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Στράκα: «Έχουμε δουλείά…»

Με μια λιτή ομιλία υποδέχθηκε ο Φράντισεκ Στράκα τους ποδοσφαιριστές. «Δεν θέλω να σας κουράζω με λόγια. Να ξέρετε ότι μας περιμένει δουλειά στο γήπεδο. Εκεί θα λέμε περισσότερα. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες, καλό υλικό και έχουμε σημαντικές πιθανότητες να πετύχουμε», είπε ο Τσέχος τεχνικός. Ο 50χρονος προπονητής θα «τσεκάρει» τους παίκτες που ήταν δανεικοί στην ομάδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημο: Νέος προπονητής του Λεβαδειακού ο Ηλίας Χαραλάμπους

Ανάπτυξη, τελειώματα και… φωνές για «quality» από Νίστρουπ!

Νίστρουπ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας με όλα τα εφόδια να φτάσει στην κορυφή»

Η «κιτρινόμαυρη» Άρτα υποδέχθηκε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Καλαμάτας για Γκώνια: «Ξεχωριστός άνθρωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Asteras AKTOR: Μάρκος και Παπαντωνόπουλος εντάχθηκαν στο τμήμα σκάουτινγκ των Αρκάδων

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

TAGS: ΟΦΗ