Το δρόμο της επιστροφής για την Ολλανδία είναι πιθανό να πάρει σε χρόνο ρεκόρ ο Ματέγια Κέζμαν. Ο Σέρβος επιθετικός που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Αϊντχόφεν, δεν έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο και δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη στον πάγκο.

«Δεν μπορώ να το υπομείνω αυτό για πολύ ακόμη. Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία. Αν είναι να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και του χρόνου, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω και θα συζητήσω με τον πρόεδρο (Αμπράμοβιτς). Αυτή τη στιγμή, δέκα ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μένα. Κρατώ την πόρτα της Αϊντχόφεν ανοικτή, αφού γνωρίζω πως είμαι πάντα ευπρόσδεκτος εκεί», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της PSV, Γκους Χίντινκ, δεν αποκλείει την επιστροφή του Κέζμαν στο «Φίλιπς Στάντιον». «Δεν αποκλείω την πιθανότητα να προσεγγίσουμε τον Ματέγια. Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί από όλες τις πλευρές χωρίς τυμπανοκρουσίες. Τον ξέρουμε καλά. Είναι ένας παίκτης με πολύ ενέργεια και δεν είναι δυνατόν να την έχασε στο διάστημα της παρουσίας του στην Τσέλσι», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός της Αϊντχόφεν.

Ο Κέζμαν αγωνίστηκε από το 2000 έως το 2004 στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας (κατέκτησε και μαθηματικά τον φετινό τίτλο) έχοντας σε 122 συμμετοχές και 105 γκολ στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ