Για οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του, αλλά και προς τους συμπαίκτες του, μίλησε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Τριστάν Πέερσμαν. Ο Βέλγος πορτιέρο μίλησε στην εφημερίδα της χώρας του «Het Nieuwsblad» και τόνισε πως έχει να πληρωθεί τέσσερις μήνες.

«Οικονομικά δεν είμαι ευχαριστημένος, διότι έχω τέσσερις μήνες να πληρωθώ. Γενικά αυτή είναι η ελληνική νοοτροπία. Οι παίκτες παίρνουν τα χρήματα τους, αλλά με καθυστέρηση. Βέβαια, εγώ έχω μαζέψει χρήματα και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Όμως κάποιοι νεαροί στην ομάδα διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν ούτε να φάνε!», είπε ο Πέερσμαν. Ακόμα, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα σύλλογο της Ολλανδίας.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημο: Νέος προπονητής του Λεβαδειακού ο Ηλίας Χαραλάμπους

Ανάπτυξη, τελειώματα και… φωνές για «quality» από Νίστρουπ!

Νίστρουπ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας με όλα τα εφόδια να φτάσει στην κορυφή»

Η «κιτρινόμαυρη» Άρτα υποδέχθηκε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Καλαμάτας για Γκώνια: «Ξεχωριστός άνθρωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Asteras AKTOR: Μάρκος και Παπαντωνόπουλος εντάχθηκαν στο τμήμα σκάουτινγκ των Αρκάδων

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

TAGS: ΟΦΗ