Ο Νταβίντ Βίγια είναι η πρώτη επιλογή του προπονητή της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, για την επίθεση της ομάδας, αν φύγει ο Πίτερ Κράουτς για την Πόρτσμουθ. Οι εμφανίσεις του Ισπανού άσου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, προκάλεσαν το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, αν και ο ίδιος παραδέχθηκε πρόσφατα ότι θέλει να μείνει στη Βαλένθια.

«Έχουμε τον Φερνάντο Τόρες, τον Αντρέι Βορονίν, τον Ντιρκ Κάιτ, τον Ράιαν Μπαμπέλ και τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος μπορεί να παίξει σαν δεύτερος επιθετικός», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Όμως πρέπει να πάρουμε κι’ άλλον. Ο Βίγια είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρουμε και βρίσκεται στη λίστα μας. Ίσως όμως είναι δύσκολο να γίνει».

Όσο για τον Κράουτς, που αναμένεται να φύγει από την ομάδα, ο Μπενίτεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το χαρακτήρα του και για τον επαγγελματισμό του. «Είναι επαγγελματίας και καλός άνθρωπος και θέλουμε να μείνει μαζί μας. Του προσφέραμε νέο συμβόλαιο», υποστήριξε ο Ισπανός τεχνικός και κατέληξε: «Μερικές φορές όμως πρέπει να καταλαβαίνεις και τον παίκτη. Θέλει να παίζει πολύ περισσότερο και με τον Φερνάντο Τόρες να αποτελεί τώρα την πρώτη επιλογή για την επίθεση, αυτό θα είναι δύσκολο να συμβεί. Μπορώ να καταλάβω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πίτερ. Έκανε το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο και πάντα τον στηρίζαμε όταν ο κόσμος είχε αμφιβολίες για την απόφασή μας να τον φέρουμε στο “Άνφιλντ”».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς

Η απόλυτη αποθέωση και standing ovation: Στο πόδι το Άνφιλντ για χάρη του Ρόμπερτσον

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Στέρλινγκ!