Τη φανέλα της Μπόλτον θα συνεχίσουν να φορούν οι Γιούσι Γιασκελάινεν και Κρεγκ Γκάρντνερ, καθώς ανανέωσαν την Τετάρτη με τους «γουόντερερς» για τέσσερα και τρία χρόνια αντίστοιχα.

Η παραμονή του Φιλανδού τερματοφύλακα είχε εξελιχθεί σε σήριαλ το τελευταίο διάστημα με αρκετές ομάδες να ερίζουν για την απόκτηση του. Ο 33χρονος μετά την απόρριψη της πρώτης προσφοράς, υπέγραψε τελικά και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Μπόλτον για την επόμενη τετραετία.

Ο Γκάρντνερ, ο οποίος αγωνίζεται στους «τρότερς» από το 1998, δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιό, που θα τον κρατήσει στο Ρίμποκ μέχρι το 2011.

Επιμέλεια: Γεράσιμος Μανωλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς

Η απόλυτη αποθέωση και standing ovation: Στο πόδι το Άνφιλντ για χάρη του Ρόμπερτσον

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Στέρλινγκ!