Δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται οι φήμες που θέλουν τον Αντριάνο να είναι κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που δείχνει απογοητευμένος από τη ζωή στην Ιταλία ίσως προταθεί ως αντάλλαγμα από την ομάδα του Μιλάνου για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Λαμπάρντ στην Ίντερ.

Για το μείζον αυτό θέμα μίλησε ο μάνατζερ του «αυτοκράτορα», χωρίς όμως να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, κρατώντας θολό το τοπίο.
«Ο Μουρίνιο και ο Αντριάνο συναντήθηκαν και μίλησαν για το μέλλον του δεύτερου, αλλά δεν μπορώ να πω το πώς πήγε η συνάντηση. Ο παίκτης επιστρέφει στο Μιλάνο από το Ρίο ντε Τζανέιρο την ερχόμενη εβδομάδα, αφού ξεκινάει προετοιμασία την Τετάρτη. Δεν μπορώ να παραδεχτώ ούτε να αρνηθώ το ότι θα προσφερθεί σαν αντάλλαγμα για τον Λαμπάρντ.» ήταν τα λόγια του Ρινάλντι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κρητικός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube