Ο Δημήτρης Δρόσος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 90% των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ήδη έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της επόμενης περιόδου. Πλάνα τα οποία, όπως τόνισε και ο ίδιος ο κ. Δρόσος με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis», φέρνουν τον Νίκο Μπουντούρη στη θέση του τζένεραλ μάνατζερ, την ώρα που ο Γιώργος Μπαλογιάννης θα καταλάβει μια θέση στον πάγκο της ομάδας.
«Συνεχίζονται οι επαφές, έχω μιλήσει πριν φύγω για τις ΗΠΑ με τον κ. Παπαδάκη που με ενημέρωσε για το ποσό των οφειλών των παικτών που εκπροσωπεί. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους που πρέπει να μιλήσω και την Κυριακή θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη για να τελειώσω το θέμα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω είναι πρώτον να έχει γίνει ο διακανονισμός των οφειλών προς την Εφορεία, είναι κάτι που το έχουν αναλάβει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και εγώ θα πληρώσω. Δεύτερον να καταγραφεί το συμφωνητικό και τρίτο να φτάσουμε σε συμφωνία με τους ανθρώπους που έχουν καταθέσει προσφυγές κατά της ομάδας. Θα μείνω στην Θεσσαλονίκη μέχρι να κλείσει το θέμα, δεν μπορώ να φύγω χωρίς να έχω αναλάβει ή όχι τον ΠΑΟΚ.
Έχω έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Νίκο Μπουντούρη για να αναλάβει θέση στην ομάδα, σε πόστο ανάλογο με αυτό που έχει ο Ζόραν Σάβιτς, εφόσον φυσικά αναλάβω εγώ την ομάδα του ΠΑΟΚ. Αυτός θα αναλάβει το αγωνιστικό, αυτός θα αποφασίσει για τον προπονητή και τους παίκτες. Εγώ απλά έχω καταθέσει τις σκέψεις μου στον Νίκο Μπουντούρη, αυτός θα είναι που θα αποφασίσει. Ο Γιώργος Μπαλογιάννης θα έχει θέση στον πάγκο, δίπλα στην ομάδα αλλά και θα συνεργάζεται με τον Νίκο Μπουντούρη. Θέλω να τους αξιοποιήσω και να συνεργαστώ μαζί τους, είναι δύο έξυπνοι άνθρωποι που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι 100% μόλις αναλάβουμε, γι’ αυτό ήδη έχουμε κάνει επαφές και με παίκτες. Ελπίζω ότι μόλις ανακοινώσω ότι πήρα τον ΠΑΟΚ, θα ανακοινώσουμε τον προπονητή και έναν παίκτη που θα είναι βασικός, η… κολώνα της ομάδας για να δείξουμε τι θα ακολουθήσει, τι θέλουμε να κάνουμε στον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε το δικαίωμα να διαψεύσουμε κανέναν».
Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Δρόσος διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Καλαφατάκη, έτσι ώστε ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας «Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Γιώργο Καλαφατάκη, ο Νίκος Μπουντούρης θα αποφασίσει για τον προπονητή. Σίγουρα θέλουμε έναν προπονητή ο οποίος να ξέρει το μέγεθος του ΠΑΟΚ, την ιστορία του, διαφορετικά δεν τον θέλουμε στην ομάδα μας».
Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας είπε «Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ έχει 15.000 διαρκείας. Με βάση αυτό το νούμερο θα μπορέσουμε να δούμε πόσο θα μας αγκαλιάσει ο κόσμος. Οι άνθρωποι μου είναι έτοιμοι μόλις αναλάβουμε να προχωρήσουμε και το θέμα των διαρκείας, να κάνουμε την ανακοίνωση των τιμών».
Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός