Την επιθυμία του να είναι απόλυτα επιτυχημένη η πρώτη του χρονιά στον πάγκο της Τσέλσι, κατακτώντας και τους τέσσερις τίτλους, εξέφρασε ο νέος προπονητής της ομάδας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Οι «μπλε» αναμένεται να είναι και φέτος ένας από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος, ενώ θέλουν να κατακτήσουν και το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού την περασμένη σεζόν έφτασαν στον τελικό, αλλά έχασαν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα όμως στην ομάδα του Λονδίνου υπάρχει νέος προπονητής και ελπίζουν να φτάσουν υπό την καθοδήγησή του σε μεγάλες επιτυχίες.

«Συμμετέχουμε σε τέσσερις διοργανώσεις τη φετινή περίοδο και θα προσπαθήσουμε να τις κερδίσουμε όλες», δήλωσε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας και συμπλήρωσε: «Ισχύει το ίδιο και για τους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο, όμως έχουμε την ομάδα για να κάνουμε κάτι τέτοιο, έχουμε τους παίκτες. Επίσης, η Τσέλσι μου έδωσε όσα ζητούσα. Προσπάθησα και έδωσα αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Μερικές φορές κάνουν λάθη, αλλά τους λέω ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, μια και η προπόνηση είναι σκληρή. Εάν αυτοί δίνουν το καλύτερο που μπορούν, τότε τα υπόλοιπα είναι δικό μου πρόβλημα».

Παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος τεχνικός βρίσκεται στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας λιγότερο από ένα μήνα, δείχνει να ξέρει με τι παίκτες έχει να κάνει και να «χτίσει» την Τσέλσι της νέας περιόδου. «Γνωρίζω καλά ποιοι είναι οι παίκτες κλειδιά που έχω στη διάθεσή μου», τόνισε ο Σκολάρι και κατέληξε: «Είμαστε μαζί για 15 ημέρες και ξέρω ποιος είναι σημαντικός για εμάς για να παίξει σε περισσότερα παιχνίδια από έναν άλλο. Πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα γύρω από ορισμένους παίκτες, οι οποίοι θα βρίσκονται σε βασικές θέσεις για τα σημαντικά παιχνίδια και τώρα ξέρω ποιοι είναι αυτοί».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς

Η απόλυτη αποθέωση και standing ovation: Στο πόδι το Άνφιλντ για χάρη του Ρόμπερτσον

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Στέρλινγκ!

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!