Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η πρόβα «τζενεράλε» της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Οργανωτική Επιτροπή της "γιορτής" του παγκόσμιου αθλητισμού. Η τελετή έναρξης έχει ετοιμαστεί να γίνει ως μια από τις σημαντικότερες στιγμές των Αγώνων της κινεζικής πρωτεύουσας.

Κορυφαία στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής, πάντως, τόνισαν πως η διαδικασία της 2ας Αυγούστου δε θα είναι η τελευταία. Το φαντασμαγορικό σόου που θα παρακολουθήσουν οι θεατές, επιμελήθηκε ο Κινέζος σκηνοθέτης, Ζανγκ Γίμου.

Ένα τεράστιο πυροτέχνημα συνόδευε την πρόβα της 11ης Ιουλίου, στην οποία διάφοροι ηθοποιοί φορούσαν στρατιωτικές στολές. Οι διοργανωτές διέψευσαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την τελική πρόβα να γινόταν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!