Παρουσιάστηκε και επίσημα από το ΤΑΑ Ολυμπιακός ο Ιβάν Μίλκοβιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος αφίχθη στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης και εν συνεχεία μετέβη στα γραφεία εταιρείας του εφοπλιστή και πρώην ισχυρού άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Υπέγραψε το συμβόλαιο διετούς διάρκειας και στις δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα στους συμπαίκτες του για τη νέα χρονιά, περιμένοντας από εκείνους βοήθεια ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. «Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει την διαφορά», δήλωσε ο 29χρονος «σούπερ σταρ».

Ο πρώτος σκόρερ του πρόσφατου World League είπε κατά την επίσημη παρουσίαση του: «Ένας παίκτης δεν μπορεί να νικήσει μόνος του, αλλά σίγουρα ένας πολύ καλός παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένας από αυτούς θα προσπαθήσω να είμαι κι εγώ. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι, όμως ελπίζω στην Ελλάδα να έχω την απόδοση που είχα στο πρόσφατο World League, που με τη Σερβία φτάσαμε στον τελικό».

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς δεν θα έχει πολλές μέρες ξεκούρασης, καθώς τις επόμενες μέρες θα κάνει μίνι προετοιμασία με την Σερβία για την μεγάλη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά του και δεν είναι άλλη από την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η χώρα του έδειξε στο World League, ότι παρά τα πολλά νέα πρόσωπα, μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το χρυσό μετάλλιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα για το 1-8 και τα play out της Volley League γυναικών

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!