Έχει καταντήσει, πλέον, σίριαλ η υπογραφή του συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία. Ο Βολιβιανός αμυντικός του Άρη με τις απαιτήσεις του έχει καθυστερήσει αρκετά την συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για επέκταση της συνεργασίας τους. Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έχει κάνει αρκετή υπομονή με το συγκεκριμένο θέμα και θα ασχοληθεί πάλι με τον ποδοσφαιριστή την ερχόμενη Τρίτη, μετά από το φιλικό του Άρη με την Μπόλτον.

Ένα φιλικό που θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» για τους αγώνες του β’ προκριματικού γύρου του UEFA με την Σλάβεν Κοπρίβνιτσα. Ο Κίκε Ερνάντεθ αναμένεται να εφαρμόσει το σύστημα που προτιμάει και δοκίμαζε επί 18 μέρες στην Αυστρία, δηλαδή το 4-2-3-1. Έχοντας μπροστά μόνο δυο αγώνες μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Ισπανός τεχνικός πρέπει να κατασταλάξει άμεσα στους παίκτες οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στο συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Ο Άρης μετά από την Μπόλτον έχει ακόμα ένα φιλικό με την Μπριζ.

Το Σάββατο 2/8 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά από το ρεπό της Παρασκευής. Ευχάριστα νέα για τους Νέτο και Ντελόρτε, οι οποίοι ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς και εντάχθηκαν σε φουλ ρυθμούς. Στον αντίποδα, Ρονάλντο Γκιάρο και Ντιόγκο Σιστόν που επέστρεψαν από το Ζέεφελντ τραυματίες προπονήθηκαν μόνοι τους και εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό.

Τέλος, μέχρι αύριο είναι η προθεσμία που έχει ορίσει η UEFA για την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση. Το ρόστερ του Άρη περιέχει 26 παίκτες, που σημαίνει ότι ένας θα αποκλειστεί από τον Κίκε Ερνάντεθ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κρητικός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Αναμονή για τις επιστροφές των τραυματιών - Στο τέλος ο απολογισμός»

Νικολακόπουλος: «Η επιστροφή του Ταρέμι στα γκολ και η πέραση που έχει ο Πιρόλα στην Ιταλία»

ΑΕΚ: Επιστρέφει στις προπονήσεις και στρέφει το βλέμμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Το ερωτηματικό με Ρότα

Νέο δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Πιρόλα

Έξι ομάδες από Τουρκία και Ισπανία θέλουν τον Μορόν!

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις επιστροφές - Το πλάνο Λουτσέσκου ενόψει playoffs και τελικού Κυπέλλου

ΑΕΚ: Αγωνία για Ρότα, επιστρέφει ο Βάργκα – «Γεμίζουν» ξανά τα Σπάτα ενόψει playoffs

Ολυμπιακός: «Ελληνικός κορμός» στο προσκήνιο – Τα πλάνα για μεταγραφές, αποχωρήσεις και επιστροφές

Τσανάκας: «Έστειλε μήνυμα τίτλου ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του παίκτες που έφεραν το πρωτάθλημα του 2024»

TAGS: Άρης