Η Ρόμα θα κινηθεί για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροϊστόν Ντρέντε και του επιθετικού του Άγιαξ Κλάας Χούντελαρ, αν δεν λήξουν θετικά οι μεταγραφές των Ζούλιο Μπαπτίστα και Φλοράν Μαλουντά.
Προτεραιότητα του τεχνικού των «Ρωμαίων», Λουτσιάνο Σπαλέτι, συνεχίζει να είναι ο επιθετικός της Ρεάλ και ο αριστερός χαφ της Τσέλσι, αλλά υπάρχει δυσκολία στα χρήματα, αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν κριθεί ακριβοί.
Αν μείνει ο Μαλουντά στην Τσέλσι, τότε η Ρόμα θα κινηθεί για την απόκτηση του Ντρέντε. Ο Ολλανδός δεν έχει και τις καλύτερες στιγμές του στη Μαδρίτη και με 10 εκατ. ευρώ, οι «τζιαλορόσι», θα τον πάρουν με τη μορφή συνιδιοκτησίας.
Όσο για τον Βραζιλιάνο στράικερ, ο Σπαλέτι τον θεωρεί πολύ ακριβό και «κυνηγάει» να πάρει τον Χούντελαρ. Αν το ποσό που θα ζητηθεί για τον παίκτη είναι λογικό, τότε η μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη.
Επιμέλεια: Ευθύμιος Καλόστος