Εύκολο έργο προβλέπεται να έχουν τα μεγάλα φαβορί στο τένις ανδρών και γυναικών, στο Ολυμπιακό τουρνουά του Πεκίνου. Ο Ραφαέλ Ναδάλ, που βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης των ανδρών, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ιταλό Πρίτο Σταράτσε. Ο Ρότζερ Φέντερερ, Νο 1 στην ATP, θα έχει πιο δύσκολο έργο, αφού καλείται να αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Ντμίτρι Τουρσόνοφ.

Όσον αφορά τον Σέρβο, Νόβακ Τζόκοβιτς, τα Νο3 της κατάταξης, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Ρόμπι Τζινέπρι.

Στις γυναίκες, το Νο1 της κατάταξης της WTA, η Σέρβα Ανα Ιβάνοβιτς, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα, Μαρία Κορίτσεβα, ενώ το Νο 2, η συμπατριώτισσά της, Γέλενα Γιάνκοβιτς, θα αντιμετωπίσει την Κάρα Μπλακ από τη Ζιμπάμπουε. Όσον αφορά τις αδελφές Γουίλιαμς, η νικήτρια του Γουίμπλεντον, Βένους, θα αντιμετωπίσει την Ελβετίδα, Τιμέα Μπασίνσκι. Η Σερένα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Λευκορωσίδα, Ολγκα Γκοβόρτσοβα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!