Έγινε γνωστό το όνομα του Έλληνα αθλητή στίβου, δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ. Αυτός είναι ο Τάσος Γκούσης, που βρισκόταν μαζί με την αποστολή της ομάδας στίβου στο Φουκούι της Ιαπωνίας, κάνοντας προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Η ουσία Μ3 (μεθυλτριενολόνη) που είχε ανιχνευθεί στους έντεκα Έλληνες αρσιβαρίστες, βρέθηκε στον οργανισμό του αθλητή. «Είμαι αθώος και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Δεν είμαι βλάκας να κάνω χρήση απαγορευμένων ουσιών λίγες μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο Τάσος Γκούσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!