Στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή έδωσε το παρόν και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Δημήτρης Φιλίππου. Ο γιος του μεγάλου αφεντικού της «Ένωσης» πήγε να ευχηθεί στους παίκτες να νικήσουν τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου την Τετάρτη. Ο κ. Φιλίππου διατύπωσε στους κιτρινόμαυρους παίκτες την πεποίθηση πως η ομάδα θα έχει καλή πορεία στα πλέι οφ και τους τόνισε πως «από την αρχή της χρονιάς πιστεύαμε σε αυτήν την ομάδα και πιστεύαμε πως οι δυνατότητές είναι να προκριθείτε στον τελικό».
Στη συνέχεια ο mr ΦΑΓΕ ευχήθηκε περαστικά στον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, χαρακτηρίζοντας την απουσία του μεγάλο κενό. Παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ και επισήμανε πως με ομαδική δουλεία θα καλυφθεί το κενό του.
Το μεσημέρι του Σαββάτου η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο Γαλάτσι τον Ολυμπιακό ως πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα της Τετάρτης.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης