Περήφανος για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα των «πράσινων» με την Μακάμπι. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι το παιχνίδι χάθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο, ενώ «κάλυψε» τον Γιάκα Λάκοβιτς. Από την πλευρά του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είμαι περήφανος για τη ομάδα μου, η Μακάμπι είχε ποιότητα, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Το ματς χάθηκε στο τρίλεπτο 27-30, όταν η Μακάμπι πέτυχε 9 πόντους αν και εμείς είχαμε μόνο 2 φαουλ. Μπράβο στην Μακάμπι, μπράβο και στον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθος στο πρέσινγκ με αποτέλεσμα η Μακάμπι να σουτάρει. Ο Λάκοβιτς δεν έπαιξε καλά γιατί έκανε γρήγορα τρία φάουλ, όμως όλη τη σεζόν, ήταν καταπληκτικός. Παίζει πρώτη φορά σε Final-four μα δεν θα είναι η τελευταία».

Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Δεν έχει σημασία τι κάναμε εμείς στο παιχνίδι αλλά αυτά που έγιναν. Είχαμε πολύ καλή πορεία σε όλη τη σεζόν, μην κάνετε έτσι δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίζεις στον τελικό. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και η Μακάμπι μας αιφνιδίασε κυρίως με τον Σαρπ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube