Ο Ντάριους Βάσελ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του, στον αγώνα της πρεμιέρας του αγγλικού πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Άστον Βίλλα. Ο 28χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στο γόνατο, στον φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Μίλαν.

Ο προπονητής του, Μαρκ Χιουγκς δήλωσε για την απώλεια αυτή: «Είναι πολύ απογοητευτικό να βλέπεις τον καλύτερό σου παίκτη στα φιλικά προετοιμασίας, να τραυματίζεται. Είναι κρίμα και για τον παίκτη, ο οποίος δούλεψε τόσο σκληρά και να χάνει τον αγώνα της πρεμιέρας».

Την ίδια ώρα, τα ευχάριστα έρχονται από την κατάσταση του βασικού αμυντικού της ομάδας, Μίκα Ρίτσαρντς επέστρεψε απολύτως υγιείς και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Άστον Βίλλα.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Καλόστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς

Η απόλυτη αποθέωση και standing ovation: Στο πόδι το Άνφιλντ για χάρη του Ρόμπερτσον

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Στέρλινγκ!

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!