Το παιχνίδι με τη Λάτσιο ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον επόμενο φιλικό αγώνα, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι, από την Τετάρτη 13/8, έχει ξεκινήσει τη διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τη ρωσική ομάδα. Επίσης, ανακοινώθηκε η συμφωνία με δύο νέους χορηγούς. Ομιλία Σάντος σε παίκτες.

Ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων με ΤΣΣΚΑ Σόφιας:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, από την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα ΠΑΟΚ - CSKA Sofia, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18/8 και ώρα 21:00, στο γήπεδο της Τούμπας. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (09:00 - 17:00), καθώς επίσης και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1 (VIP): 100 €
Θύρα 1: 50 €
Θύρες 2, 3: 25 €
Θύρες 5, 6: 20 €
Θύρες 4, 7,8: 15 €


Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη συμφωνία με το νέο χορηγό:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας με τον όμιλο «ΓΙΑΝΝΙΡΗ», η οποία αφορά την προβολή των εταιριών «SKODA ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ» και «CITROEN ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ», μέσω του θεσμού της επίσημης χορηγίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009».

Ομιλία Σάντος σε παίκτες

Αν και το πρόγραμμα την Τετάρτη, περιελάβανε ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Σάντος ήθελε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγώνα με τη Λάτσιο. Το ραντεβού είχε οριστεί για τις 18.00.

Επιμέλεια: Γεράσιμος Μανωλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.